Toteutusvinkki0

Lauma voi kokata retkellä Woomal -hankkeessa esiteltyä senegalilaista Yassa au Poulet -ruokaa.

800 g broileria
4 sitruunaa
4 isoa sipulia
1-2 tl mustapippuria
10-20 oliivia
2 ½ tl suolaa
4 rkl sinappia
5 rkl öljyä
2-4 dl vettä
1. Ensimmäinen vaihe on puristaa sitruunoista mehu, silputa sipuli ja sekoittaa ne broilerin, pippurin, suolan, sinapin ja oliivien kanssa yhdeksi seokseksi.
2. Seos jätetään seisomaan ½ -1 tunniksi.
3. Broilerit kypsennetään öljyssä 5-10 minuuttia.
4. Ruokaa sekoitetaan ja lisätään vesi. Ruuan annetaan hautua, kunnes kana on kypsää.

Yassa au Poulet sopii hyvin tarjolle keitetyn riisin kanssa.