Kirjekaverivartio

Joukkue hankkii kirjekaverivartion ulkomailta ja tutustuu sen partiotoimintaan. Tarvikkeet: paperia, kyniä, kirjekuori, postimerkki

Yhteyksiä voi saada Suomen Partiolaisten kumppanuushankkeiden kautta. Guides and Scouts visiting Finland – Facebookryhmässä kysytään säännöllisin väliajoin kirjekavereita.

Kirjekaveriryhmän kanssa voi vaihtaa kuvia partiotoiminnastaan ja maastaan. Sekä valokuvat että piiretyt kuvat ovat kivoja. Voidaan kertoa partiotoiminnasta, perinteistä, luonnosta tai ajankohtaisista asioista.Voitte myös kirjoittaa esittelyt ryhmän jäsenistä. Alla esimerkki aloituskirjeestä.

”Hei,

Olemme ryhmä n-vuotiaita partiolaisia suomesta. Ryhmäämme kuuluu —. Haluaisitteko ryhtyä kirjekaveriryhmäksemme?

Oppisimme mielellämme partiosta maassanne ja muutaman sana kielellänne. Partiossa Suomessa retkeilemme paljon ja opimme hyödyllisiä asioita. Lempipartioaktiviteettimme on —. Lähetämme teille joitakin piirustuksia ja valokuvia suomalaisesta partiosta. Mitä maassanne syödään? Suomessa syödään paljon perunaa ja kala- ja liharuokia. Sen lisäksi myös muiden kulttuurien ruoat ovat suosittuja. Lempiruokiimme kuuluu —-.

Voisimme kirjoitella joko sähköpostitse, tai kirjepostilla. Meille voitte halutessanne lähettää postia osoitteeseen:

Partioterveisin,

P.S. Kuva olisi kiva.”

Tarvikkeet: paperia, kyniä, kuvia