Muonitus

Muonitus. Samoajat suunnittelevat pareittain ruokalistoja erilaisille retkille, esim. 5 hengen retkelle, 10 hengen retkelle, retkelle jossa on vain tyttöjä/poikia, sudenpenturetkelle tai samoajavartiolle. Samoajat tekevät retkelle ruokalistan ja arvioivat tarvittavia ruokamääriä sekä tekevät kauppalistan ja keittiölle kunkin aterian ruoka-ainelistan sekä valmistusohjeen (esimerkiksi jauhelihakeitto, aineet peruna, porkkana, liemikuutio, jauheliha, pippuri ja lanttu, huom! annos erikseen erilliseen kattilaan ilman porkkanaa). Samoajat huomioivat erityisruokavaliot ja erilaiset ruuanvalmistustavat, esim. trangia, nuotio, veturi, sähköhella/-uuni. Ruokalistat voi toteuttaa ROK-viikonloppuna tai samoajaretkellä ja ne voi myös retken lopussa